Σας ευχαριστώ πολύ

Τα αποτελέσματα που είχα μετά το τέλος της μηνιαίας αυτής αποτοξίνωσης είναι ξεφούσκωμα, καλή ενυδάτωση, μείωση - εξάλειψη φλεμάτων, κόκκινη υγιής γλώσσα, καλή αφόδευση, ελαφριά καλύτερη πέψη χωρίς ενοχλήσεις και περισσότερη ενέργεια. 

Καθάρισε ο οργανισμός και όχι μόνον αυτός από τη ζάχαρη και τη γλουτένη, αλλά και το μυαλό απαλλάχθηκε από την εμμονή της ατασθαλίας με τις παραπάνω ουσίες... κατάφερα να αντικαταστήσω τα γαλακτοκομικά με άλλες πιο υγιεινές επιλογές.

Έχασα περίπου 3 κιλά, παλιότερα σκεφτόμουν ποσότητα και όχι ποιότητα στο φαγητό μου, ένιωθα διαρκώς ανικανοποίητη...

Είμαι καλύτερα, νιώθω την ελπίδα ότι γίνεται να επιστρέψω στο κατώτερο φυσιολογικό μου βάρος, ότι μπορώ να πάψω να ζυγίζομαι και να καταγράφω συνεχώς τι, πώς και πόσο τρώω, σαν να κάνω συνεχώς δίαιτα, σκέφτομαι ότι μπορώ να χτίσω τον οργανισμό μου ξανά, να αυξήσω τα αποθέματα υγείας και ενέργειάς του.

Ο Παναγιώτης είναι πολύ καλός σύμβουλος, βοηθιέμαι από αυτόν .. μου δίνει πολύ εύκολες, οικονομικές και υγιεινές συνταγές για να έχω πολυχρωμία, νοστιμιά και ποικιλία στη ζωή μου!

Λίνα Μ.

Μηνιαίο πρόγραμμα αντιφλεγμονώδους διατροφής

Τα αποτελέσματα που είχα/έχω δουλεύοντας με τον Παναγιώτη είναι απώλεια βάρους, μείωση κατανάλωσης αλκοόλ, αύξηση διάθεσης και πνευματικής διαύγειας, εξάλειψη δυσκοιλιότητας και μείωση άγχους.

Από τη συνεργασία μας μου άρεσε περισσότερο η προσαρμογή των συζητήσεων στις δικές μου ανάγκες και η άμεση επίλυση οποιωνδήποτε προβλημάτων αντιμετώπιζα.

Πριν ξεκινήσουμε ήμουν αγχωμένη και προβληματισμένη με το βάρος μου, 64 κιλά, ένιωθα χοντρή και καταδικασμένη στο σώμα μου. Τώρα νιώθω πιο υγιής, το σώμα μου άλλαξε εντελώς και, πέραν της απώλειας βάρους, νιώθω πιο ελαφριά, ψυχικά και σωματικά.

Η συνεργασία μου με τον Παν άλλαξε τον τρόπο που αντιμετωπίζω το σώμα μου, με σύστησε στο διαλογισμό που μου αλλάζει καθημερινά τη ζωή, και εν τέλει ήταν μία από τις καλύτερες αποφάσεις που 'χω πάρει ποτέ για τον εαυτό μου!

Χλόη Ιορδανίδου

Ατομικές Συνεδρίες

Συνειδητοποίησα πολλά για τις τροφές και για την ηρεμία που χρειάζομαι και πώς να την επιτυγχάνω. Κατάφερα να κάνω αποτοξίνωση από κρέας, γαλακτοκομικά, σιτηρά κλπ. και να μη νιώθω εξάντληση αλλά να το ευχαριστιέμαι.

Άρχισα να κάθομαι πραγματικά…. όταν κάθομαι!!!

Έκοψα τους 5 καφέδες την ημέρα και έχω πιο πολύ ενέργεια.

Νιώθω πιο χαρούμενη και ανάλαφρη, σκέφτομαι πιο θετικά και ξέρω τι τρώω και τι μου δίνει ενέργεια.

Το συνιστώ σε όλους!

Αννέζα Χ.

Ατομικές Συνεδρίες

Αυτή η επταήμερη αποτοξίνωση ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία. Δεν είχα τη δυνατότητα να αφιερώσω ούτε πολύ χρόνο ούτε πολλά χρήματα και δεν την τήρησα πολύ πιστά. Αλλά και πάλι έδωσε στην κάθε μέρα μου ένα ιδιαίτερο νόημα, κάτι να παρατηρήσω και διεύρυνε τη φαντασία και τη δημιουργικότητά μου. Το μανάβικο πια δεν είναι ένας χώρος ρουτίνας, αλλά ένα λούνα παρκ, μια παλέτα χρωμάτων για να ζωγραφίσω το γεύμα μου. 

Θάλεια Δ.

Ολιστική Αποτοξίνωση

Αναγνώριση της προσωπικής ευθύνης για την επίτευξη της ποιότητας στην καθημερινότητά μου. Δεν επηρεάζομαι από την συναισθηματική πείνα και είμαι συνειδητοποιημένη για την διατροφική αξία. Ο Παναγιώτης μπορεί να είναι συμπαραστάτης σε όσους αδυνατούν να πειθαρχήσουν μόνοι τους στις αλλαγές των συνηθειών τους που αφορά την καθημερινότητά τους.

Αγγελική Χ.

Ατομικές Συνεδρίες

Please reload

© 2019 Παναγιώτης Τσινταβής All Rights Reserved | Όροι χρήσης

  • Facebook App Icon
  • LinkedIn App Icon
  • Pinterest App Icon

Το περιεχόμενο του παρόντος διαδικτυακού τόπου δεν αποτελεί ιατρική συμβουλή, θεραπεία ή άλλη συναφή επιστημονικά τεκμηριωμένη υπόδειξη ή/και παραίνεση και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αντιμετωπίζεται ως τέτοιο.

Αθήνα, Ελλάδα