• Panagiotis Tsintavis

Σοκολατένια μους-αβοκάντο



Συστατικά

  • 2 ώριμα μεσαία αβοκάντο

  • 1/2 μπανάνα

  • 4 κ.σ. ωμό κακάο

  • 4 κ.σ. ωμό μέλι ή σιρόπι σφενδάμου

  • 1-2 κ.σ. νερό

  • 2 κ.σ. λάδι καρύδας

  • 1 κ.γ. κανέλα κεϋλάνης

  • πρέζα αλάτι

  • cacao nibs (προαιρετικα)

  • καρύδα τριμμένη (προαιρετικα)

Τρόπος

  1. Χτυπάμε όλα τα υλικά στον πολυκόφτη ή στο μπλέντερ αλλά αφήνουμε ένα κομματάκι από τη 1/2 μπανάνα για μετά.

  2. Ψιλοκόβουμε το κομματάκι μπανάνα που αφήσαμε και το ανακατεύουμε στο μίγμα μαζί με τα cacao nibs.

  3. Σερβίρουμε σε ποτήρια και από πάνω ρίχνουμε τριμμένη καρύδα, μούρα ή ό,τι άλλο θέλουμε.

  4. Αφήνουμε να κρυώσουν στο ψυγείο και απολαμβάνουμε!

#Γλυκάκαισνακς

© 2019 Παναγιώτης Τσινταβής All Rights Reserved | Όροι χρήσης

  • Facebook App Icon
  • LinkedIn App Icon
  • Pinterest App Icon

Το περιεχόμενο του παρόντος διαδικτυακού τόπου δεν αποτελεί ιατρική συμβουλή, θεραπεία ή άλλη συναφή επιστημονικά τεκμηριωμένη υπόδειξη ή/και παραίνεση και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αντιμετωπίζεται ως τέτοιο.

Αθήνα, Ελλάδα